Червонокнижні види тварин на території НПП «Черемоський»

Учні Галицівський заклад загальної освіти І-ІІ ступенів та вихованці гуртка « Екологічне краєзнавство» занурилися у дивовижний світ природи та взяли участь в екоуроці, присвяченому Всесвітньому дню захисту тварин!

Ми вивчали унікальних мешканців Національного природного парку «Черемоський», багато з яких занесені до Червоної книги України. Молодь дізналася про рідкісних та зникаючих тварин, які потребують нашої уваги та захисту. Зокрема, говорили про ведмедя бурого, рись, косулю, зайця білого, оленя та про їх способи виживання в дикій природі. Учні дізналися, чому важливо берегти природу, та як вони можуть допомогти у збереженні нашої планети.

Із творчим, нетрадиційним підходом до вивчення та дослідження диких тварин, діти зобразили їх сліди на екопакетах, за допомогою шаблонів та фарби. Такі методи навчання допомагають розвивати цікавість в учнів до навколишнього середовища та бажання пізнавати екосистеми наших Карпат ще більше.
Дякуємо всім, хто долучився до заходу, за активність та любов до природи. Разом ми зможемо зберегти цей безцінний світ для майбутніх поколінь!💚